Genoptagelse af nytårsforsætter

Vitaminbomber

opskrift på juice

2014’s bedste julegave har uden tvivl været vores juicer – der er allerede kørt mange juice igennem.

Jeg er ikke ret god til morgenmad – men morgenmaden er vigtig både i forhold til vægttab, men også hvis jeg skal have energi til at arbejde mere end to timer. Men jeg kan sagtens drikke en juice, så får jeg både lidt kulhydrat og lidt vitaminer at holde formiddagen kørende på, det er skønt.

Man kan jo lave mange forskellige juice, alle jeg laver har ingefær i, både fordi ingefær er sundt, men mest af alt fordi jeg elsker ingefær. Derudover har jeg altid en eller anden form for grøntsag i, her er sukkerindholdet ikke så stort som i frugt, samt det er nogle andre vitaminer og mineraler der er i.

 

Jeg har ikke en decideret mængde opskrift, men her er lidt sammensætninger:

Æble – Citron – Fennikel – Ingefær

Æble – Rødbede – Lime – Ingefær

Æble – Appelsin – Lime – Gulerod – Ingefær

Æble – Spinat – Citron – Ingefær

Ananas – Spinat – Ingefær

 

Som I kan se har jeg næsten altid æble i, det er ikke altid man kan smage det, men æblet giver meget juice, og neutraliserer lidt.

Jeg kommer frugt og grønt i med skræl, kerner og lign, med undtagelse af rødbede, da jeg syntes det er umuligt at få alt jord af.

 

Har I gode idéer til sammensætning på juice?

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Genoptagelse af nytårsforsætter