Løb 1,2

Fødselsdagsweekend

løbesko

Cupcakes

Denne weekend har været alt andet end sund – der ar været holdt fødselsdag, blevet spist lækker mad, kage og pizza. Det eneste sunde ved denne weekend var at jeg havde husket at pakke løbeskoene, og derfor også kom lidt ud og blev bevæget.

Jeg har lovet mig selv, at selvom man aldrig vil kunne leve 100 % sundt – så SKAL jeg følge mit løbeprogram – jeg må gerne løbe mere, men ikke mindre, og ikke udskyde noget.

I fredags tog vi afsted, direkte efter arbejde, allerede her startede det usundt med pizza til aftensmad.

Lørdag morgen stod jeg op og løb en lille tur – jeg fik løbet det jeg skulle ud fra min plan, men absolut ikke mere. Resten af dagen stod på tapas og rødvin.

Søndag startede med brunch, efterfulgt af kager, mange kager, jeg havde bagt fem slags. Og så lidt brød ved 16-17 tiden til at slutte af på. Men selvfølgelig blev vi småsultne igen i løbet af aftenen og bestilte lidt pommes frites. Alt i alt, + 1 kg. på vægten i fra fredag morgen til mandag morgen – det er slet ikke så slemt som frygtet, men slemt nok til at regnen på ingen måde måtte holde mig fra mit løb i dag.

Og som I kan se, så gik det okay.

Jeg er nået til næste step i løbeprogrammet der hedder:

– 5 min rask gang

– 2 min løb, roligt tempo

– 4 min rask gang

– 1 min løb, roligt tempo

– 2 min rask gang

 

I dag var jeg ikke nået hjem da tiden var gået, og så går jeg blot resten af turen i rask tempo.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Løb 1,2