Julefrokost

Genoptagelse af nytårsforsætter

vægttab

De sidste 3 uger har stået på ferie fra jobbet, hvilket har givet anledning til hygge, københavnerture, jul, julefrokoster, byture, nytår og tømmermænds dage, alt sammen noget der har medført god mad, alkohol, kage eller junk. Altså alt i alt, en meget usund ferie.

Juleaften var rigtig hyggelig med familien, min kommende man og jeg havde valgt ikke at holde jul sammen, vi regner med at vi skal holde jul sammen for første gang næste år, som et gift par.

Vi havde en meget stille og hyggelig jul hos min søster, hun har de dejligste unger som selvom de var meget spændte, også havde tålmodighed, så der var hygge på højt plan. Gaver var der mange af, også mange gode, bl.a. udstyr til mine løbeture, men den der tager prisen som den bedste gave må være juiceren vi fik af min svigermor, den har været brugt hver eneste dag vi har været hjemme siden, det er en fantastisk måde at starte dagen på når nu ingen af os er ret gode til morgenmad. Og så har den da givet lidt vitaminer ind i vores ellers alt for usunde måned 😉

Nytår holdte vi tilgengæld meget stille og roligt, det var bare os to, dog med en bytur da vi nåede 2015, dog blev byturen meget kort for mig da jeg var ved at blive syg, men kæresten tog videre med drengene.

Løbeture er det blevet til alt alt for lidt af her i ferien, det er faktisk først i denne uge jeg er kommet i gang, jeg skal også ud og løbe i dag, jeg er dig stadig ret syg, men har lovet mig selv at jeg gør det så godt som jeg kan, dog venter jeg til i aften da regnen gerne skulle være væk der.

 

2015 skal jo bl.a. stå på bryllup, derfor er der også nytårsforsætter, jeg skal jo gerne ned i kjolestørrelse 😉 Halvdelen af tiden holder vi jo ikke vores nytårsforsætter, men jeg syntes selv jeg er kommet frem til et par realistiske i år.

– Januar måned er alkohol, junk og sukkerfri – der er en enkelt undtagelse hvor jeg er “nødt” til at spise sukker – mere om denne dag senere – men kroppen har brug for en udrensning efter denne december.

– Rygning ned på et minimum, planen er at stoppe helt, men til at starte med har jeg sat den på en cigaret pr. dag, og indtil nu har det kun været 1 dag jeg faktisk har røget, jeg tror først det bliver rigtig svært når jeg kommer på job igen.

– Mere hjemmelavet mad – max junk/spise ude 2 gange pr. måned – 0 gange i januar.

– Færre byture – max 1 bytur pr. måned.

– Løb/træning min. 3 gange pr. uge – som udgangspunkt er mit løbeprogram 3 gange om ugen, dog kender jeg mig selv godt nok til at dårligt vejr afskrækker, heldigvis har vi fået motionscenter på jobbet, så det er OK at erstatte en løbetur der.

 

Rigtig godt nytår til jer alle, jeg håber at I også er kommet godt ind i 2015.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julefrokost