Jul, død, arbejde og planlægning af bryllup....

Dårlig samvittighed

Vægttab

Julestemning i det lille hjem

Tidligt op og tidligt i seng, det er sundt for en lille dreng, men man kan også sige, at det er sundt for en lille pige.

Godmorgen i blogland

At stå op kl 7 en lørdag morgen, hvor man først skal møde på arbejde kl 15, bare for at vaske tøj…. Åh hvor jeg ønsker mig et nyt hjem hvor man ikke skal dele vaskemaskine med 80 andre, hvor jeg bare kan vaske tøj når jeg har lyst..

 

Dårlig samvittighed

Jeg lider i dag af meget dårlig samvittighed, jeg har ikke været ude og løbe i over en uge, faktisk ikke siden torsdag den 4…

Jeg har simpelthen ikke haft overskuddet til det, eller været stærk nok til at overvinde mig selv i det dårlige regn og blæsevejr.

MEN her til morgen er jeg hoppet i løbetøjet, bare i håb om at jeg så kan overvinde mig selv…

 

Arbejde

På arbejdsfronten er der til gengæld gode nyheder, min tidsbegrænsede kontrakt udløber 31. januar 15, MEN jeg fik i går tilbudt at blive fastansat, hvilket jeg selvfølgelig sagde ja tak til, jeg har jo et fantastisk job <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jul, død, arbejde og planlægning af bryllup....