Gråvejr med dårlig samvittighed

Løbetræning igen?

Lær at løbe

Nu begynder jeg at nå dertil i mit løbeprogram hvor jeg begyndet at føle at jeg faktisk løber så meget at mine lunger er ved at falde ud… Glæder mig til den fornemmelse stopper igen – lige nu er der ikke meget sjovt over at løbe.

Det er blevet møg hamrende koldt udenfor, det regner halvdelen af tiden, og min krop gider bare ikke mere.

Onsdag og lørdag her i den forgangne uge skulle jeg i følge min plan:

– 5 min. rask gang

– 2 min. løb

– 4 min. rask gang

– 2 min. løb

– 1 min. gang

Dette lykkedes mig også, men jeg indrømmer blankt, jeg syntes det var hårdt. Og ikke mindst lørdag hvor jeg ikke kom afsted om morgenen da jeg skulle møde kl 7. – men i stedet måtte afsted da jeg kom hjem fra arbejde – og selvfølgelig nåede det at blive helt mørkt og regnvejr. Hvilket bestemt ikke var en del af mine planer…

Men jeg kom afsted, og da jeg kom hjem forkældte jeg mig selv med et langt varmt bad og en ulækker pizza fra den lokale pizzadealer (så meget for at ville tabe sig).

Efterhånden tror jeg ikke kun at jeg har et mål om at tabe mig – selvfølgelig vil jeg gerne det, men tror mit primære mål er blevet at jeg skal i form og lære at løbe.

Jeg tænker også at hvis jeg først får trænet mig selv op og løbe en fem kilometer, efter ikke at have rørt en finger i 10 år – hvor svært kan det så være at droppe junk og chokolade?

Og nu starter jeg på uge 3 i programmet – hvor jeg skal op og løbe i 3 minutter i streg – hvis jeg falder død om bliver jeg ikke selv overrasket…!

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gråvejr med dårlig samvittighed