Løb i December?

Jul, død, arbejde og planlægning af bryllup….

grønt bryllup

Hænger alt dette sammen??
Svaret er: NEJ!

Den sidste uge har været meget hård for mig, julen starter, hvilket betyder at der skal købes ufatteligt mange julegaver – det er DYRT! Penge er der i forvejen ikke mange af eftersom man SKAL holde tre ugers juleferie fra arbejdet, og ingen ferie har opsparet….

Mandag den 1. december afgik min morfar ved døden, jeg undte ham det godt, 97 gode år fik han levet, hvis vi andre får lov til at have så langt og godt et liv, så er vi heldige! Men lige meget hvor meget det er OK – så er det stadig hårdt! Jeg har nu i tre dage haft tudeture, hovedpine og en træt krop, det er en underlig fornemmelse at miste en del af sin familie.

Bryllupsplanlægningen har på det sidste stået lidt på stand by, jeg ved også godt at der er længe til, men jeg kan virkelig godt lide at have styr på alt i god tid. Vi har styr på lokaler og på de tilladelser vi skal have fra kommunen til at få en borgerlig vielse i vores egen kommune af en fra en anden kommune. Men nu er der ikke mere vi kan gøre på den front før 4 mdr. inden brylluppet.

Kjole er det jeg helst af alt vil i gang med, men jeg vil jo ikke have en allerede nu, jeg håber jo på at komme af med hvert fald 15 kg. inden…!

Ovenfor er lidt inspiration og nogle af de tanker vi går og gør os + mange flere.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Løb i December?